mimi baby By katleen

Verwachten jullie een klein wondertje in 2021?

En zijn jullie nog op zoek naar de geknipte winkel om jullie geboortelijstje te leggen? Spring dan zeker eens binnen bij Mimi baby Dilbeek. We begeleiden jullie graag heel persoonlijk bij het creëren van hét ideale lijstje. Helemaal volgens jullie smaak, wensen en budget.

Bovendien genieten jullie van tal van voordelen. Zo leveren we de gewenste spulletjes 1 maand voor de vermoedelijke bevallingsdatum gratis aan huis en ontvangen jullie bij het afsluiten van de lijst een aankoopbon van 10% van de verkochte waarde*. Daarbovenop hebben we ook nog een heel mooi en persoonlijk geschenk voor jullie in petto: een gepersonaliseerd engelennestje**.

Wens je vrijblijvend meer info over het leggen van een geboortelijstje. Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

 

*Geboortelijst met minimale waarde van 1.500 Euro

**Geboortelijst met minimale waarde van 2.500 Euro 

Dit engelennestje van onze Mimi Customized collectie t.w.v. 120 euro stel je volledig samen naar jouw wensen. Kies de stof, de afwerking en maak het nestje helemaal af met de naam in borduring van jouw oogappel. Dit kan zelfs in het lettertype van het geboortekaartje!

Het knusse engelennestje houdt je kleintje warm in bijvoorbeeld de draagmand, de wieg of het park.

Deze actie loopt van 1 april tot en met 30 juni 2021. 

Engelennestje

Extra openingsactie!

Leg nu reeds jullie geboortelijst* bij mimibaby Dilbeek en ontvang gratis een Aeromoov reisbed cadeau ter waarde van 149 Euro! 

Het AeroMoov reisbed zet je neer en vouw je op in slechts enkele seconden! Het is superlicht en compact. Ideaal voor uit en thuis. Je kindje kan overal fijn spelen en veilig slapen.

 

*Geboortelijst met minimale waarde van 2.500 Euro 

Aeromoov cadeau

Maak een afspraak