foto lijsten

Elke lijst een apart verhaal

Voor een geboortelijst maken wij graag een afspraak om je in een relaxte sfeer te kunnen ontvangen en specifiek tijd voor je vrij te maken.

Vooraleer we onze afspraak hebben, kan je ons per mail reeds kleurvoorkeuren, lievelingsmerken, specifieke vragen, ..... doorgeven, zo kunnen wij heel persoonlijk anticiperen. 

Een wishlist is ook reeds mogelijk en kunnen we je zo best adviseren. 

 

Theophile et patachou

Stel vrijblijvend je wenslijst samen

Thuis vrijblijvend een wenslijst maken, mimi baby wishlist

Je kan zelf gemakkelijk een account aanmaken die je vrijblijvend toegang geeft tot ons aanbod van meer dan 60.000 producten. Zo kan je zelf een wenslijst beginnen samenstellen. 

Daarna is het aan te raden om contact op te nemen met je shopmanager want om je geboortelijst samen te stellen neem je best een afspraak, dit kan vlug een 3 à 4-tal uren in beslag nemen. 

De shopmanager overloopt een basislijst met wat je allemaal nodig hebt en laat je verder uitgebreid kennis maken met alle mogelijkheden en merken. 

Wij proberen steeds goed te luisteren naar het budget, de smaak en de wensen van onze klanten. 

 

Uniek verhaal dankzij onze unieke mimi service Dilbeek  

Wij werken met droomartikels die je zelf kan aanduiden en waarvoor je geen aankoopverplichting hebt. Dit geeft aan de ouders de mogelijkheid om heel wat leuke spulletjes op hun geboortelijst te plaatsen en achteraf te beslissen om ze te bestellen of om ze te ruilen in een waardebon als ze geschonken zijn. 

Wij leveren (indien gewenst) reeds 4 weken voor de bevalling bij de nieuwe ouders thuis, en geven het nodige advies. Zo nemen we een pak zorgen weg. Kies je voor onze customized-collectie, dan helpen we ook om het textiel te installeren. 

We werken met een waarborgsysteem. Je waarborg zal steeds worden terugbetaald bij afsluiting van de geboortelijst indien de artikels allemaal werden geschonken.

Voor onze geboortelijstklanten zijn we ook buiten de openingsuren bereikbaar, voor én na de bevalling.

Stel uw vraag